FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 

Verdien uw lidmaatschap terug met het NBVN Workshopprogramma

De NBVN heeft een speciale actie voor notarissen en kandidaat-notarissen die lid willen worden en hun lidmaatschapskosten direct willen terugverdienen met studiepunten.

Hoe werkt het? U meldt zich aan als nieuw lid. De studiepunten worden u verstrekt bij een tweetal gratis workshops van de NBVN (Al lid van de NBVN? Dan kunt u zich gratis inschrijven voor workshops). De workshops vertegenwoordigen ieder een waarde van euro 495 excl. BTW.

 Terug naar de thuispagina

 

  • NBVN kantoor: Koninginneweg 13 1217 KP Hilversum 033-8080484 info@nbvn.nl

Workshop-programma

Bij de NBVN workshops staat de notaris als ondernemer centraal. Voorbeelden van met succes gehouden workshops zijn:

I. “Marktwerking: van verdringing naar expansie: welke mogelijkheden zijn er?”. (middagworkshop)

Cliëntbescherming, effectieve positionering van uw diensten en aanwas van nieuwe cliënten passeren ondermeer de revue. (Inleider: Emile Bakker, EMVision)

II. "Hoe voldoe ik als notaris, ondernemer en manager tegelijk?”  (middagworkshop). 

De driedubbele rol voor de notaris; bedrijfsvoering vanuit missie en visie en betrokkenheid van medewerkers en cliënten hierin worden uitvoerig behandeld. (Inleider: Ab Borg, MKB Business Coaches)

III. "Verbeterseminar  (middagworkshop). 

Hoe kunt u de resultaten van uw notariskantoor verbeteren? Naast kostenreducties schenken we aandacht aan het optimaliseren van opbrengsten, zoals het resultaat per medewerker en het tarief per aktesoort. U kunt uw eigen kantoorcijfers meenemen, zodat u concreet advies kunt inwinnen over verbeterpunten bij uw kantoor. (Inleider: Marc van rennes, Quaesitor)

Tijdstip, locatie en bereikbaarheid

Iedere workshop vindt doorgaans in Hilversum plaats van 13:00 tot 18:00 uur, met na afloop van het formele gedeelte een apéritief.

De workshops worden verzorgd door professionele inleiders, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in relatie tot het gekozen workshopthema. Het aantal deelnemers per workshop is beperkt vanwege het interactieve karakter.

U doet tijdens de workshops veel nuttige kennis op en u leert daarnaast van elkaar. U wisselt ervaring uit en werkt samen aan probleemgebieden en innovatieve oplossingen die vanuit het eigen notariaat in praktijk kunnen worden gebracht.

Het kantoor van de NBVN is gelegen aan de Koninginneweg 13, 1217 KP te Hilversum en is per auto goed bereikbaar. Het hoofdstation van Hilversum ligt op een kwartier loopafstand.

Meer informatie workshops

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of een mail sturen aan info@nbvn.nl.

 Terug naar de thuispagina

voor leden q & a workshops lid worden contact organisatie